Skip Ribbon Commands Skip to main content
Share This

Over MERIAL

 

MERIAL is een vooraanstaand, op vernieuwingen gericht bedrijf, dat zich richt op diergezondheid. MERIAL levert een uitgebreid productenpakket dat erop gericht is om de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van veel diersoorten te verbeteren. MERIAL heeft, verspreid over meer dan 150 landen, ongeveer 6.100 mensen in dienst en een omzet in 2014 van meer 2 miljard EuroMerial maakt nu deel uit van Boehringer Ingelheim​.


 

Wij nodigen u uit om kennis te maken met MERIAL in de Benelux.

 
  • MERIAL heeft zich ten doel gesteld de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van dieren te verbeteren. Onze successen op het gebied van parasieten- en ziektebestrijding staan wereldwijd bekend.
  • Veel MERIAL producten staan bekend als de beste in hun soort. De FRONTLINE® producten bijvoorbeeld zijn onbetwiste marktleiders op het gebied van vlooien- en tekenbestrijding.
  • Ook voor landbouwhuisdiereneigenaren van varkens, rundvee, pluimvee en schapen, is MERIAL al vele jaren producent van bij deze veehouders zeer bekende diergeneesmiddelen en vaccins*.
    *De wetgeving verbiedt het ons om gedetailleerde productinformatie over voorschriftplichtige diergeneesmiddelen naar het publiek te geven.
  • Omdat MERIAL erg klantgericht wil werken, werd besloten om mondiaal het bedrijf te herstructureren om op deze wijze van meer waarde voor de klanten te kunnen zijn. De huidige Business Units concentreren zich op producten voor landbouwhuisdieren (zoals rundvee, varkens en kippen) en gezelschapdieren (zoals honden, katten en paarden).
  • MERIAL werkt nauw samen met dierenartsen en de andere stakeholders in de agrarische bedrijfstak.
  • MERIAL investeert grote bedragen in Onderzoek & Ontwikkeling (R&D) en sinds het ontstaan van het bedrijf heeft MERIAL wereldwijd minimaal één nieuw product per jaar ontwikkeld en op de markt gebracht.

 

 

©2017